Στην αναμονή ο Μπελ, έτοιμος να την κάνει και αυτός από τον Αρη

Στην αναμονή ο Μπελ, έτοιμος να την κάνει και αυτός από τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας εισπράξει χρήματα που αντιστοιχούν σε ποσό μικρότερου του ενός μισθού – σε διάστημα τεσσάρων μηνών – ο Γκάρι Μπελ είναι στα όριά του και περιμένει (εντός των επόμενων ωρών) να πληρωθεί μέρος των οφειλόμενων.

Μέσω του Αμερικανού ατζέντη του, ο Μπελ εξέφρασε την πρόθεση αποχώρησης από τον Άρη πριν από τον αγώνα με την Μπεσικτάς. Για τους «κίτρινους» που έχουν πλέον να διαχειριστούν και την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIBA, κάθε αποχώρηση ξένου παίκτη ισοδυναμεί με ισχυρό χτύπημα καθώς δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Ωστόσο, ο Μπελ εδώ και καιρό έχει φτάσει στα όριά του. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε λάβει τη δέσμευση για την καταβολή χρημάτων ενός μήνα (σε δύο δόσεις) αλλά εισέπραξε τη μία.

Χθες(24/1) μετά τον αγώνα του Άρη με την Μπεσικτάς, συνομίλησε γι’ αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι θα του καταβληθεί ένα μέρος των οφειλόμενων. Επί της ουσίας, αυτή η πρωτοβουλία ανήκει στον εξωδιοικητικό παράγοντα του Άρη, Θανάση Πλιάκη, ο οποίος πολλά χρόνια έχει αυτόν τον «ρόλο», επιδεικνύοντας την ανιδιοτελή αγάπη του για τον σύλλογο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X