«Κοντά στην ΑΕΚ ο Βούλγαρος Αλεξάνταρ Τόνεφ!»

«Κοντά στην ΑΕΚ ο Βούλγαρος Αλεξάνταρ Τόνεφ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στην ΑΕΚ στέλνει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τον 28χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό της Κροτόνε, Αλεξάνταρ Τόνεφ. Όπως αναφέρει η Κροτόνε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Τόνεφ, τονίζοντας μάλιστα πως ο Βούλγαρος είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην Ένωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τόνεφ είναι πράγματι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται (ίσως πιο σοβαρά από άλλες περιπτώσεις). Προς το παρόν ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, ούτε είναι σίγουρο το αν θα γίνει.

Με τα δύο πόδια και διεθνής

Ο Τόνεφ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός, όσο και ως εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες.

Είναι διεθνής με 27 συμμετοχές στην Εθνική Βουλγαρίας, έχοντας σημειώσει και πέντε τέρματα, ενώ στην Κροτόνε αγωνίζεται από το 2016, όταν και είχε μετακινηθεί από την Φροζινόνε.

Στο παρελθόν ο Τόνεφ έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Άστον Βίλα και Σέλτικ, ενώ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κροτόνε μετράει 10 συμμετοχές, οκτώ στη Serie A και δύο στο Κύπελλο Ιταλίας. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο παίκτης επιθυμεί να πάρει μεταγραφή, προκειμένου να βρει ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X