Δε μπορούν να «χωνέψουν» με τίποτα ότι και πάλι δεν κέρδισαν την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Δε μπορούν να «χωνέψουν» με τίποτα ότι και πάλι δεν κέρδισαν την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επισκέφθηκε χθες το Φάληρο και έφυγε για άλλη μια φορά αήττητη, «ξινίζοντας» τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Βέβαια, αν δεν έκλειναν τα μάτια πολλές φορές ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του, θα μπορούσε να είχε αποδράσει και με το «διπλό».

Η αδυναμία της ομάδος του Πειραιά να κερδίσει την Ένωση, ώθησε κάποιον «μάγκα» οπαδό του Ολυμπιακού να στείλει ένα μήνυμα στο μπακ του «Δικεφάλου», Έλντερ Λόπες, όπου τον «στόλιζε» με βρισιές και υποτιμητικά σχόλια για την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, ενώ έκανε και το… μέντιουμ. Ο Πορτογάλος παίκτης ανέβασε στο instastory το επίμαχο μήνυμα που έλεγε:

«Δεν αξίζατε την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, δε θα κερδίσετε τον Πρωτάθλημα. Δε θα κερδίσετε το Κύπελλο. Θα συνεχίσετε να παίζετε σαν ΑΕΚάκι. Άντε γα… και όταν ξανάρθετε στο Καραΐσκάκη να είσαι σίγουρος ότι θα φάτε πάνω από τρία γκολ».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X