Λαμπρόπουλος: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, ύπουλο το 0-0»

Λαμπρόπουλος: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, ύπουλο το 0-0»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα της COSMOTE TV μίλησε ο στόπερ της Ένωσης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο «κιτρινόμαυρος» ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπιασε την απόδοση που έπρεπε, ενώ χαρακτήρισε ύπουλο αποτέλεσμα την ισοπαλία χωρίς γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «βράχου» της άμυνας της ΑΕΚ:

«Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε. Το πρώτο που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε το μηδέν κι αν βάζαμε ένα γκολ θα ήταν καλύτερα. Είναι ύπουλο το 0-0, πιστεύω θα το διαχειριστούμε και στο ΟΑΚΑ θα πάρουμε εμείς την πρόκριση. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν δύσκολα, τα βγάλαμε πέρα καλά. Εκανε και ο Μπάρκας μια καλή επέμβαση και μετά νομίζω ότι ελέγχαμε το ματς ως το τέλος».

Για τη ρεβάνς:

«Εχουμε δυο ματς ακόμα για τα πρωτάθλημα. Αν έχουμε την ίδια παρουσία σε όλο το ματς, πιστεύω θα περάσουμε».

Για τη συνέχεια;

«Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, καλούς παίκτες. Όλοι οι παίκτες θα ανταποκριθούν στο 100%, όπως κάνουν ως τώρα. Μέχρι τα Χριστούγεννα είχαμε 2 και τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα για δυο μήνες, τα βγάλαμε πέρα, πιστεύω το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X