ΑΕΚ έτοιμη για... τελικό (19:30, LIVE enwsi.gr)

ΑΕΚ έτοιμη για... τελικό (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ έτοιμη για… τελικό! Η Βασίλισσα υποδέχεται την Στρασμπούρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θέλοντας τη νίκη, ώστε να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας στο πλευρό της τον έκτο παίκτη, τον κόσμο της!

ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής διεξάχονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Στρασμπούρ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχε ηττηθεί με 80-78, χάρη σε καλάθι του Ζακ Ράιτ, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προετοίμασε τους παίκτες του για την αναμέτρηση αυτή, έχοντας στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Παράλληλα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεθεί στην 12άδα της ΑΕΚ ο Βινς Χάντερ, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/01) από τους «κιτρινόμαυρους».

Από την άλλη πλευρά, η Στρασμπούρ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Βενσάν Κλέ να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Άλλωστε και για τους Γάλλους η αναμέτρηση αυτή έχει μεγάλη σημασία, με τον Κολέ να δηλώνει πως το παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι ένας μεγάλος τελικός!

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X