Η ώρα για το πρώτο... διπλό της ΑΕΚ (16:30, LIVE enwsi.gr)

Η ώρα για το πρώτο... διπλό της ΑΕΚ (16:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην… ελληνική πραγματικότητα για να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετωπίζει την Κύμη, στη Χαλκίδα, έχοντας έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη, που θα της φέρει και την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Βασίλισσα έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στη Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία και θέλει να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο την κατάσταση, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ. Έτσι, ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε σε εγρήγορση τους παίκτες του αυτές τις μέρες και περιμένει να δει ανάλογη εικόνα με αυτή της Πολωνίας.

Αγωνιστικά η Ένωση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο «Σάλε» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην Χαλκίδα αναμένεται να βρεθεί και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, για να πάρει μια πρώτη… γεύση από το νέο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεται. Φυσικά, στο πλευρό της Βασίλισσας θα είναι και ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται για μία ακόμα φορά να δώσει δυναμικό παρών, όπως σε όλα τα γήπεδα ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων από την Χαλκίδα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X