Ακόμα "παλεύουν" να διώξουν τον Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Ακόμα "παλεύουν" να διώξουν τον Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρές Τσάβες είναι πολύ κοντά στην οριστική αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Οι Αργεντίνοι αναφέρουν συμφωνία με την Ουρακάν ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει προχωρημένες επαφές και με την Εστουδιάντες.

Η περίπτωση του Αντρές Τσάβες βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τιτίβισμα στην Αργεντινή ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την Ουρακάν, έχοντας την συγκατάθεση της Μπόκα και της Μπάνφιλντ που έχουν ποσοστό των δικαιωμάτων του. Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ουρακάν θα καταβάλλει από 650.000 ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, για να πάρει το 25% του ποσοστού που κατέχουν, χωρίς να αναφέρεται στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τσάβες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με την Εστουδιάντες και είναι θέμα χρόνου να κουνήσει… μαντίλι και τυπικά από τους «πράσινους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X