Ο Ολυμπιακός μόνος του... κλαίει και μόνος του διαρρέει ότι είναι φαβορί!

Ο Ολυμπιακός μόνος του... κλαίει και μόνος του διαρρέει ότι είναι φαβορί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε, πέρασε πρώτη μαζί με τον ΠΑΟΚ ξανά και ο Ολυμπιακός πήρε το αίμα του πίσω με… διαρροές. Με αφορμή την φάση με τον Τσιντώτα και τον Μπετρά έβγαλε διαρροή και όχι επίσημη ανακοίνωση, ενώ δεν κάνει αναφορά για τα εγκληματικά μαρκαρίσματα των Σκόνδρα-Γαρουφαλιά στο ξεκίνημα του αγώνα.

Μάλιστα έκανε τη διαφορά και αυτοανακυρήχθηκε… φαβορί για τον τίτλο!

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που καταφέρεται και εναντίον Βασιλειάδη και Κοντονή και κάνει λόγο ακόμα για ενέργειες προς την FIFA έχει ως εξής: «Το όργιο του Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ και ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι κατά της ΑΕΚ δείχνουν για μία ακόμα Κυριακή τις πρακτικές της ‘εξυγίανσης’ που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Καταγγείλαμε τον συνένοχο πλέον του συστήματος Περέιρα και τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και Δέδε. Δεν αλλάζει τίποτα. Το καταγγέλουμε από την πρώτη θέση και σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν καταγγέλουμε για να φτιάξουμε άλλοθι όπως άλλοι παλαιότερα. Οι προκλήσεις συνεχίζονται.

Που χάθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού που δίνει συνεντεύξεις περί ανέμων και υδάτων την ώρα που ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο; Ο προκάτοχός του όριζε μέχρι και βοηθούς σε τελικούς. Δηλαδή τι θέλουν; Να πάμε στη FIFA, να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και να εξοργιστεί μέχρι και ο τελευταίος ήρεμος φίλαθλος; Αναμένουμε τις απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΠΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X