Φουλ επίθεση και νίκη! (19:30 LIVE σχολιασμος enwsi.gr)

Μια αγκαλιά μέχρι το τέλος, μια γροθιά για το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα στη νέα χρονιά με νίκη στο Αγρίνιο και σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, θέλει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που δείχνει να έχει ξεκινήσει. Παίρνοντας τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια της δημιουργεί προβλήματα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παρατάξει στο γήπεδο όλα τα βαριά χαρτιά, με τους Αραούχο, Λιβάγια μαζί στην επίθεση και έναν εκ των Λάζαρου, Μασούντ, σε ρόλο οργανωτή. Προκειμένου να βρει από νωρίς τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να φτάσει στο τρίποντο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, στο κέντρο ο Μοράν με τον Κονέ και στα άκρα ο Λόπες με τον Γκάλο.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ ξεκινά στις 19:30 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, που θα καλύψει το ματς με γραπτό live και ζωντανό σχολιασμό. Έχοντας πάρει… θέση από νωρίς στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ, για να σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X