Το πρώτο του Παυλή, η ζωγραφιά του Ρίμπο (VIDEO)

Το πρώτο του Παυλή, η ζωγραφιά του Ρίμπο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2007-08 έχει καταγραφεί ιστορικά, ως η χρονιά του κλεμμένου πρωταθλήματος. Όταν η ΑΕΚ είχε τεράστια ομάδα, με Ριβάλντο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο, Δέλλα, αλλά οι τρέλες του Φερέρ δεν της επέτρεψαν να καθαρίσει με άνεση. Τέτοια μέρα του 2008 πάντως, η Ενωση βρισκόταν ακόμα στην κορυφή και έκανε επίδειξη δύναμης επί της άμοιρης Βέροιας, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1.

Ωστόσο, τα πλέον σημαντικά εκείνης της αναμέτρησης, ήταν επιμέρους θέματα: η ζωγραφιά του Ριβάλντο, που είχε σκοράρει για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα» από εκτέλεση φάουλ και βέβαια, το πρώτο γκολ του Μιχάλη Παυλή με τη φανέλα που λάτρευε. Ο Φερέρ είχε αρχίσει να δίνει ευκαιρίες στον τότε ταλαντούχο επιθετικό, που σκόραρε σε λίγα λεπτά συμμετοχής και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο Ρίμπο και ο Παυλής, άνοιξαν και έκλεισαν, αντίστοιχα το σκορ για την ΑΕΚ. Ενδιάμεσα, ο Ρίμπο είχε σερβίρει στον Καφέ που έκανε το 2-0, προτού αναλάβει δράση ο Μπλάνκο. Ο Αργεντινός σκόραρε από πέναλτι που κέρδισε ο Ράμος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε υπέροχο γκολ με λόμπα από πάσα του Καφέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X