Στη Στεάουα ο Ντουμιτρίου

Μέχρι και σήμερα, αποτελεί «αγκάθι» και σημείο τριβής για τη σεζόν του πρωταθλήματος, η λευκή ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, που της στέρησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Όχι πως λέει και κάτι σημαντικό αυτός ο τίτλος. Βλέπετε, την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο – μια μέρα σαν σήμερα του 1998 – ήταν απλά η αναλαμπή πριν την κατάρρευση.

Η ΑΕΚ του Ντουμιτρίου ταξίδευε στην Ξάνθη, όντας ήδη χτυπημένη από πολλές απώλειες: είχε ήδη χαθεί (για πάντα) ο Κωστής, ενώ δεν έπαιζε και ο Ντέμης Νικολαϊδης, που είχε ήδη πρόβλημα με τη μέση του και θα έχανε πολλά ματς στη συνέχεια. Ο Ρουμάνος περίμενε τον Παντούρου, αλλά οι μεταγραφές που του είχε δώσει η διοίκηση της Enic, ήταν οι Δώνης και Σέμπουε.

Η ΑΕΚ έκανε φάσεις, αλλά δεν είχε τρόπο να τις εκμεταλλευθεί και να σκοράρει. Ο Ντουμιτρίου έπαιζε στην επίθεση με Μαλαδένη και Μαρτσέλο, αλλά έλειπε το…φονικό ένστικτο. Και σε μια παραδοσιακά δύσβατη έδρα, απαιτήθηκαν πολλές και σημαντικές επεμβάσεις από τον Ηλία Ατματσίδη για να διατηρηθεί το 0-0 και να μείνει η ΑΕΚ στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X