Φεύγει και ο Φιγκέιρας μετά τον Μπεν, μένουν αμανάτι Εμενίκε και Ζντιέλαρ

Φεύγει και ο Φιγκέιρας μετά τον Μπεν, μένουν αμανάτι Εμενίκε και Ζντιέλαρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός προχωράει τα ζητήματα των αποχωρήσεών του με τον Φιγκέιρας να πρόκειται να κλείσει άμεσα ή Πορτογαλία ή Τουρκία και τον Μπεν να οδεύει στον Ερυθρό Αστέρα. Τίποτα χειροπιαστό για Μποτία και Βούκοβιτς.

Από πλευράς Ολυμπιακού υπήρξε η επιβεβαίωση για το… αντίο των Φιγκέιρας και Μπεν. Ο Πορτογάλος θα κλείσει είτε σε σύλλογο της χώρας του είτε στην Τουρκία και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Ο Μπεν οδεύει προς τον  Ερυθρό Αστέρα. Γενικότερα γίνεται προσπάθεια να φύγουν λίαν συντόμως όλοι οι εκτός πλάνων. 
 
Για τον Εμενίκε δεν υπάρχει ακόμα πρόταση που να τον καλύπτει, ο Ζντιέλαρ προσπαθεί για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό αλλά δεν έχει… κλειδώσει την επόμενή του ομάδα. Για τους Μποτία και Βούκοβιτς δεν βγαίνει από τον Ολυμπιακό να υφίσταται κάτι το χειροπιαστό αυτήν την στιγμή. Ως προς τις μεταγραφές στο Λιμάνι επιμένουν πως δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης εκτός εάν υπάρξει ανάγκη από μη προβλεπόμενη αποχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X