Γκολ δεν βάζει, αλλά στο...τσατσιλίκι, πρώτος!

Γκολ δεν βάζει, αλλά στο...τσατσιλίκι, πρώτος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς σε δηλώσεις του στην Σερβία μίλησε για τους τίτλους του Ολυμπιακού, τον Γκαρθία και τις συζητήσεις του με Τζούκιτς και αποθέωσε τον συμπαίκτη του Μάρκο Μάριν.
Ο Σέρβος άσος μίλησε στην Žurnal όπου είπε μεταξύ άλλων για:
 
Τον καινούριο τεχνικό: Πρέπει να μάθουμε το πως λειτουργεί ο Γκαρθία. Στο παιχνίδι με την Λάρισα ήταν στην εξέδρα και στον πάγκο ήταν ο Χρήστος Κόντης, βοηθός του Λεμονή. Δεν έχουμε μάθει ακόμα καλά το νέο staff.
 
Τις κουβέντες του με τον Τζούκιτς για τον Γκαρθία: Ναι είχα μιλήσει με τον Τζούκιτς που ήξερε για τον Γκαρθία. Δεν είχαν συνυπάρξει πολύ μαζί όμως ο Τζούκιτς μου είπε πολύ καλά λόγια.
 
Το γκολ του με Λάρισα: Ναι ήταν καλό και θετικό για μένα σε κακό αγωνιστικό χώρο που είχε μόλις καθαριστεί από χιόνι. Ο Φορτούνης έκανε εξαιρετική κίνηση εγώ αντέδρασα καλά και βρέθηκα στην πορεία της μπάλας για το γκολ.
 
Τον κίπερ Μπόζοβιτς: Δεν είχα την δυνατότητα να τα πω με τον Μπόνια αλλά στην Ελλάδα χρειάζεται σε τέτοια ματς καλή άμυνα και καλά αντανακλαστικά και έβγαλε φάσεις.
 
Τον έντονο πανηγυρισμό του: Ήταν που είχα χάσει τόσες ευκαιρίες γενικά.
 
Τις δυσκολίες με Λάρισα και την διαιτησία: Ναι ο διαιτητής δεν μας υπέδειξε δύο παραβάσεις για πέναλτι. Η μία ήταν στον Μάρκο Μάριν.
 
Τον Μάριν: Είναι τρομερός παίκτης με ασίστ και γκολ. Τώρα απλώς συνέχισε το σερί του. Μεγάλη τιμή που παίζω δίπλα σε έναν μεγάλο παίκτη σαν και εκείνον.
 
Την πρώτη θέση που είναι ο Ολυμπιακός: Εκεί έχει συνηθίσει ο κόσμος την ομάδα. Έχουμε την πιο μεγάλη ποιότητα και διεκδικούμε τον τίτλο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι εκτιμήσεις μιλούν για αβεβαιότητα για την κατάκτηση του τίτλου. Ξέρεις όμως τι γίνεται; Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό και το μεγαλείο του ως ομάδα. Έχουμε 44 τίτλους όταν όλοι οι άλλοι μαζί έχουν 37!
 
Τα γκολ του στην Ελλάδα: Είναι το 5ο μου γκολ στην χρονιά και 4ο στο πρωτάθλημα. Εάν είχα παραπάνω χρόνο πιστεύω θα είχα σκοράρει περισσότερα γκολ.
 
Τον αγώνα με τον Πλατανιά και τον Κλάγιτς: Πιστεύω πως μπορώ να ξεκινήσω. Για τον Κλάγιτς έχω ενημερωθεί. Ήξερα πως είναι στον Πλατανιά και πως παρότι η ομάδα του έχασε από τον Παναθηναϊκό ήταν MVP. Μου είπε πως μπορεί να μην είναι βασικός με εμάς στο Κύπελλο και ότι η ομάδα του παλεύει για την σωτηρία.
 
Τον Παναθηναϊκό: Έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα φέτος αν και κέρδισε το ντέρμπι με εμάς, κάτι που σίγουρα δεν μας άρεσε.
post-gallery enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X