ΑΕΚάρα να σας αλλάζει τα…Φώτα!

ΑΕΚάρα να σας αλλάζει τα…Φώτα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να είχα χίλια μάτια την ΑΕΚ να τη βλέπω. Στο πρώτο ματς του 2018, η Ενωση έπεισε πως είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, βγάζοντας απίστευτο πάθος και συγκλονιστική ποιότητα, η ΑΕΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Τεράστια εμφάνιση από τον Μπακασέτα, σούπερ οι Κονέ και Λάζαρος, καθάρισε όταν χρειάστηκε ο Τσιντώτας. Δεν κατάφερε ο Καραντώνης να βάλει στο ματς τον Παναιτωλικό, καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στον Κονέ.

Ο Χιμένεθ δεν είχε κανένα λόγο να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα που πήγε…τρένο στον πρώτο γύρο. Με δεδομένες τις απουσίες που είχε στην άμυνα, ο Ισπανός παρέταξε την ομάδα με 4-5-1, θωρακίζοντας τα άκρα του με τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα μπροστά από τους Γκάλο και Μπακάκη, αντίστοιχα. Η ΑΕΚ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, έβγαζε μεγάλο πάθος και πάτησε τον αντίπαλο της από το πρώτο λεπτό, χωρίς να αφήσει καν υπόνοια πως μπορεί να μην κερδίσει.

Βέβαια, συνέβαλε σε αυτό και το γρήγορο γκολ του Μπακασέτα. Ο διεθνής άσος, κορυφαίος της ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο, έκανε μια αριστοτεχνική εκτέλεση με το μαγικό αριστερό του, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κυριακίδη. Η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του Παναιτωλικού, η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα από νωρίς όπως ήθελε.

Ιδιαίτερα σημαντικό, πως η Ενωση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Με φοβερή ενέργεια, οι «κιτρινόμαυροι» έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα. Ο Κονέ ήταν συγκλονιστικός και κέρδισε όλες τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, ενώ παράλληλα «βίδωσε» τον Μάζουρεκ. Οι Μπακασέτας και Λάζαρος έκαναν ματσάρα και τρυπούσαν την αντίπαλη άμυνα και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει με πρωταγωνιστή πάλι τον Μπακασέτα. Αυτήν τη φορά, ο «Μπάκα» κέρδισε πέναλτι από το γκρέμισμα του Μύγα και ο Λάζαρος ευστόχησε από τα 11 βήματα. Το τρίτο τέρμα, ήταν και το πιο όμορφο, με μαγική ενέργεια του Μπακασέτα (ντρίπλα, τακουνάκι, ασίστ) που έδωσε την μπάλα συστημένη στον Αραούχο για να κλειδώσει τη νίκη.

Η ΑΕΚ κεντούσε στο γήπεδο και δεν ανησύχησε με την αντίδραση του Παναιτωλικού στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σε διάστημα που ο Μπακασέτας είχε πρόβλημα και η Ενωση αγωνιζόταν με δέκα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Τσιντώτας είπε όχι με δύο τεράστιες επεμβάσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία του και δεν επέτρεψαν στον Παναιτωλικό να μπει στο ματς.

Ο Χιμένεθ έριξε στο γήπεδο τον Μασούντ και ο Ιρανός δεν άργησε να δείξει όσα μπορεί να προσφέρει. Μαγική ασίστ 25 μέτρων στον Λόπες, που μολονότι έχασε το κοντρόλ αρχικά, με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κυριακίδη κάνοντας θριαμβευτικό το πέρασμα για την ΑΕΚ από το Αγρίνιο.

Κάτι που δεν άλλαξε ούτε όταν ο Καραντώνης ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κονέ στον Μάζουρεκ και έδωσε τη δυνατότητα στον Μοράρ να μειώσει. Η ΑΕΚ με ψυχραιμία έλεγξε το παιχνίδι, δεν έδωσε άλλη ευκαιρία στον Παναιτωλικό. Αντίθετα, είχε ξανά φάσεις για να διευρύνει και άλλο τη νίκη της με τις κεφαλιές των Λιβάγια και Λαμπρόπουλου.

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ, 4-5-1): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (52’ Μασούντ), Λιβάγια, Αραούχο (71’ Γιακουμάκης)

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος, 4-5-1): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Κριστιάνο, Μύγας (69’ Μαρινάκης), Ρότσα (60’ Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ, Ντίας, Μοράρ, Φαρλέϊ (46’ Κλέσιο)

Ο Καραντώνης χρέωσε με κάρτα τους Τσιγκρίνσκι (43’), Κονέ (67’), Μπεχαράνο (37’), ΜιχάΪ (82’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X