Κομμάτια που φτιάχνουν το παζλ

Κομμάτια που φτιάχνουν το παζλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεδομένο ήταν ένα. Από τη στιγμή που κατά τη διάρκεια του Α’ γύρου η ΑΕΚ έχασε δύο από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας της, τους Μάνταλο και Γιόχανσον, η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση θεωρήθηκε (όχι άδικα) κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Πόσο μάλλον βλέποντας κάποιος τα “πειράματα” του Μανόλο Χιμένεθ στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και την εμφανέστατη αδυναμία στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ελλείψει ενός ικανού αριστεροπόδαρου εξτρέμ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αποχώρήσεις των Πατίτο και Τρόιστασον. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία η Ένωση έχει κινηθεί ιδανικά ως τώρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού ήδη κάλυψε τις απουσίες των “άτυχων” παικτών της που τραυματίστηκαν (λαμβάνοντας ως δεδομένη και την απόκτηση του Μοράν).

Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να σταματήσει εδώ. Η διπλή ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα, δεν αποτελεί απλώς έξτρα λύση στα χέρια του Χιμένεθ, αλλά βασική ανάγκη, έτσι ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις της σεζόν. Το παρελθόν άλλωστε μας έχει διδάξει ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις η ποιότητα του ρόστερ, αλλά και το “βάθος” στον πάγκο είναι στοιχεία που κρίνουν τον πρωταθλητή. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ως το τέλος του μήνα. Η ποιότητα άλλωστε στις περισσότερες θέσεις είναι δεδομένο ότι υπάρχει. Τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ένωσης δεν τη συναντάς σε άλλη ελληνική ομάδα κι αυτό είναι ένα δεδομένο το οποίο πιστοποιήθηκε σε πολλές περιπτώσεις στον Α’ γύρο.

Τώρα ως προς τις κινήσεις των Μασούντ και Μοράν, προσωπική άποψη έχω μόνο για τον πρώτο και πιστεύω ότι αποτελεί ακριβώς ό, τι χρειαζόταν ο Δικέφαλος τη δεδομένη χρονική στιγμή στη συγκεκριμένη θέση. Τον γνωρίζουμε άλλωστε καλά απ’ τη θητεία του στον Πανιώνιο και η ποδοσφαιρική του ποιότητα είναι δεδομένη. Σε ότι αφορά στα όσα λέγονται σχετικά με τον έκρυθμο χαρακτήρα του, όσοι τον ξέρουν καλά βάζουν το χέρι τους στη …φωτιά για το αντίθετο. Άπαντες κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα μέσα στα αποδυτήρια, ο οποίος όμως θα πρέπει να τιθασεύσει τα νεύρα του μέσα στο γήπεδο. Φυσικά τόσο ο Ιρανός όσο και ο Έρικ Μοράν θα κριθούν στο γήπεδο φορώντας τα κιτρινόμαυρα και όχι με βάση το παρελθόν τους. Το “βάρος” της φανέλας άλλωστε είναι μεγαλύτερο και οι δυο τους καλούνται να δείξουν αν αντέχουν ή όχι στον πρωταθλητισμό.

Υ.Γ: Καλή χρονιά σε όλους σας. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πιο τυπική ευχή, αυτό το “υγεία να έχουμε”, είναι συγχρόνως και ό, τι πιο ουσιαστικό στη ζωή μας. Γι’ αυτό και σας το εύχομαι ολόψυχα. Τα υπόλοιπα, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να τα πετύχουμε, αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε υγεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X