Οι…σωστές υποδοχές του χρόνου (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Οι…σωστές υποδοχές του χρόνου (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα παλιότερα χρόνια, υπήρχε αγωνιστική δράση παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι ομάδες έψαχναν τρόπους να δώσουν γιορτινό κλίμα στις αναμετρήσεις τους. Χαρακτηριστικό εκείνων των ετών, η φωτογράφηση των παικτών με πλάτη, ώστε οι αριθμοί να σχηματίζουν το νέο χρόνο. Κάτι που έπραξαν μια μέρα σαν σήμερα του 1979 οι παίκτες της ΑΕΚ, με τους Στεργιούδα, Μπάγεβιτς, Θώδη και Βλάχο (με το…μισό 10) να σχηματίζουν το νέο χρόνο.

Βέβαια, αγωνιστικά η ομάδα έδειχνε πως βρίσκεται σε κρίση και δεν είχε τη δυναμική των προηγούμενων ετών. Η Ενωση υποδέχθηκε τον – ισχυρό εκείνη τη σεζόν, καθώς έχασε το πρωτάθλημα στο μπαράζ του Βόλου – Αρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και έμεινε στο 1-1. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με κοντινή προβολή του Δράμπη, έπειτα από ασθενή απόκρουση του Στεργιούδα, ενώ για την ΑΕΚ ισοφάρισε με βολέ ο Μπάγεβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X