Τα δικά σας βραβεία της χρονιάς – Ψηφίστε την προσωπικότητα του 2017 για την ΑΕΚ

Τα δικά σας βραβεία της χρονιάς – Ψηφίστε την προσωπικότητα του 2017 για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2017 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Ηταν μια χρονιά περίεργη για την ΑΕΚ. Δεν έφερε κάποιον τίτλο, είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αλλά αναμφίβολα το πρόσημο ήταν θετικό. Κατά τη διάρκεια του έτους, η ΑΕΚ είδε να ξεκινούν τα έργα για το γήπεδο και να κερδίζονται η μία μετά την άλλη οι μάχες σε νομικό επίπεδο.

Στο ποδόσφαιρο, έχασε τον τελικό του κυπέλλου, αλλά βρίσκεται σε διαρκή άνοδο με τον Χιμένεθ στον πάγκο. Κέρδισε την έξοδο στο Champions League, επέστρεψε στο ευρωπαϊκό στερέωμα, πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μπάσκετ, επιβεβαίωσε πως αποτελεί πλέον την τρίτη δύναμη στο χώρο και δεν μπορεί να έχει πρόβλημα από κανέναν άλλο, μπήκε για τα καλά στην Ευρώπη, πέτυχε τις πρώτες νίκες επί των «αιωνίων», βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου.

Εσείς, μπορείτε μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» να αναδείξετε την προσωπικότητα της χρονιάς που φεύγει, προσδοκώντας τα καλύτερα για εκείνη που έρχεται.

 

[poll id=”277″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X