Πάκο Χέμεθ: «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Αραούχο για τον Γενάρη»

Πάκο Χέμεθ: «Δεν είναι στα πλάνα μας ο Αραούχο για τον Γενάρη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάκο Χέμεθ έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα και ουσιαστικά… τελείωσε οριστικά τα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας τον Ιανουάριο.

Ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του από την νέα του ομάδα ξεκαθάρισε ότι ο σέντερ φορ της ΑΕΚ δεν… χωρά στα πλάνα του για την ομάδα και δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής του στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε και για την πιθανότητα επιστροφής του Αραούχο από την ΑΕΚ και διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τον ίδιο στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

«Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα έρθει τον Ιανουάριο. Δεν βρίσκεται στα πλάνα μας η επιστροφή του καθώς δεν νομίζω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον χρειάζεται η ομάδα. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες», επισήμανε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X