Ξεκίνησε να σηκώνει κούπες ο Λιβάγια! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παρών σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας στην πόλη του Σπλιτ έδωσε ο Μάρκο Λιβάγια, με την ομάδα του να κατακτά μάλιστα τον τίτλο και τον Κροάτη επιθετικό ως αρχηγός αυτής να είναι εκείνος που παρέλαβε το τρόπαιο.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη φέτος για 16η φορά και γίνεται προς τιμήν του Ντίνο Πετρινόβιτς. Πρόκειται για τον πρώην κάτοχο του περίφημου καφέ «Άλμπατρος» στην πόλη του Σπλιτ το οποίο αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλούς Κροάτες ποδοσφαιριστές. Ο Πετρινόβιτς ήταν επιφανής φίλαθλος της Χάιντουκ Σπλιτ, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως ο διεθνής αριστερός μπακ της Χρβάτσκα, Ντάριο Σρνα.

Την 10η Ιουλίου του 2006 κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ταξίδευε από το Σπλιτ με προορισμό την Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Κροατίας με την Βραζιλία. Ωστόσο ένα θανατηφόρο δυστύχημα κοντά στην Πράγα δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το ταξίδι και μάλιστα ένα μήνα αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του.

Από τότε μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο γεγονός έχει διεξαχθεί 16 συνολικά φορές με τη συμμετοχή εκλεκτών εκπροσώπων του κροατικού αθλητισμού.

Ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Χάιντουκ πριν μετακινηθεί στην Ίντερ και συμμετέχει ανελλιπώς στο σημαντικό αυτό γεγονός. Μάλιστα, ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, καταφέρνοντας να σκοράρει στο μεγάλο τελικό.

Προπονητής του Λιβάγια στην ομάδα «Τρόπικα» ήταν ο Ζλάτκο Ντάλιτς, ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας με τις πληροφορίες το τελευταίο διάστημα να αναφέρουν πως ο Κροάτης φορ συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για να βρεθεί στην αποστολή της Χρβάτσκα ενόψει του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ωστόσο, το ελληνικό… ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν σταματά εδώ, καθώς προπονητής σε μία εκ των τεσσάρων συμμετεχόντων ήταν ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Ζόραν Βούλιτς!

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X