Το χαρακτηριστικό που απομακρύνει τον Λάζοβιτς

Ήθελε και παλιότερα η ΑΕΚ τον Λάζοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με την διαφαινόμενη απόκτηση των Μασούντ και Μοράν, αλλά δεν μένει εκεί. Βασική επιδίωξη αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, παίκτη που θα έχει ταχύτητα, εκρηκτικότητα, κίνηση κάθετα, αλλά και διαγώνια με την μπάλα, που θα συγκλίνει και θα πατά στην περιοχή. Με λίγα λόγια, να δώσει στοιχεία που δεν υπάρχουν τώρα στο δυναμικό της ΑΕΚ, καθώς πέραν των Λάζαρου και Κλωναρίδη – που έτσι και αλλιώς δεν έχει τέτοιο στυλ – δεν υπάρχουν ακραίοι που να μπορούν να λειτουργήσουν έτσι.

Αυτό μάθαμε πως συζητούσαν στην ΑΕΚ μελετώντας την περίπτωση του Λάζοβιτς. Ο Σέρβος ακραίος της Τζένοα είναι μια επιλογή που άρεσε και δεν θα μπορούσε να περάσει αδιάφορη. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες, επειδή είναι παίκτης με άλλα χαρακτηριστικά. Οποιος έχει δει τον Λάζοβιτς, μπορεί να κατανοήσει πως είναι δεξιός χαφ, που αρέσκεται να παίζει όλη την πλευρά, κυρίως σε διάταξη 3-5-2. Σαν ένας Λόπες από τα δεξιά δηλαδή. Ικανότατος, χρήσιμος, αλλά όχι εξτρέμ.

Στην ΑΕΚ πάλι, θέλουν έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στον…ασβέστη, αλλά και να συγκλίνει. Που θα τελειώνει φάσεις, που θα έχει ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, που θα μπορεί να παίζει η ΑΕΚ με 4-2-3-1, σύστημα που έχει εγκαταλειφθεί ελλείψει παικτών. Όπως είναι ο Ερνάνι και γι’ αυτό παραμένει ψηλά στη λίστα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σχετική χρονική άνεση. Ερνάνι ή κάποιος σαν τον Ερνάνι, που θα δώσει όσα χρειάζεται η ομάδα.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X