Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Ξεκαθάρισε τη θέση του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ στην εφημερίδα “Live Sport” και συγκεκριμένα στους συναδέλφους Σταμάτη Βούλγαρη και Τάσο Καπετανάκο. Ενδιαφέρουσα επειδή σε κανένα σημείο δεν κρύφτηκε (ποτέ δεν το κάνει άλλωστε) κι επειδή, κατά την προσωπική μας άποψη, θέλησε μέσω αυτής να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Στην ερώτηση για το κατά πόσο έχει μείνει ικανοποιημένος απ’ τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα στην ομάδα και αν τα πράγματα πήγαν καλύτερα απ’ ότι θα περίμενε, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε: “Όχι, γιατί είμαι φιλόδοξος και δε συμβιβάζομαι ποτέ”. Αν αυτό το μήνυμα περάσει στους παίκτες και άπαντες στην ομάδα κατανοήσουν ότι δεν είναι δυνατόν να συμβιβάζονται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την κορυφή, τότε είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν θα είναι το αναμενόμενο.

Κι όταν λέμε άπαντες, εννοούμε άπαντες. Απ’ τη διοίκηση, μέχρι τους παίκτες και όλους όσοι επηρεάζουν άμεσα ή έμεσα την καθημερινότητα της ομάδας. Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Με το ίδιο σκεπτικό αν και η διοίκηση δε συμβιβάζεται με όσα (πολύ καλά) έχουν συμβεί ως τώρα, οφείλει να ενισχύσει το ρόστερ με τουλάχιστον τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι θα έχει ο Χιμένεθ στα χέρια του τις λύσεις για να αντέξει το αγωνιστικό πρόγραμμα και να φτάσει ως το τέλος. Επίσης αν οι ποδοσφαιριστές δε συμβιβάζονται με όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής, είναι δεδομένο ότι θα μάθουν απ’ τα έως τώρα λάθη και δεν θα τα επαναλάβουν στο β’ μισό του πρωταθλήματος.

Εννοείται πως και ο ίδιος ο Χιμένεθ οφείλει να δείξει στην πράξη ότι δε συμβιβάζεται ποτέ, βελτιώνοντας και τις δικές του αδυναμίες. Το γεγονός άλλωστε ότι παραδέχθηκε πως κάνει λάθη τον τιμά. Είναι δεδομένο άλλωστε ότι όποιος δουλεύει κάνει λάθη και ο Χιμένεθ δουλεύει πολύ. Αυτό είναι το μόνο για τον οποίο δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει. Εμμονές έχει, όπως άλλωστε όλοι οι προπονητές, αλλά αν μη τι άλλο αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ξέρει να επιβραβεύει τους παίκτες του στην επιτυχία. Γενικά η ΑΕΚ οφείλει να ξαναγίνει η ομάδα που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ την κορυφή. Είναι δεδομένο ότι μετά την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία πραγματοποιεί συνεχώς βήματα προς τα εμπρός κι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται απ’ τα αποτελέσματα. Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, τώρα θα φανεί κατά πόσο είναι διατεθειμένοι, άπαντες εντός ομάδας, να κάνουν τη δική τους υπέρβαση (ο καθένας απ’ το πόστο του), έτσι ώστε να επιστρέψει η Ένωση στην κορυφή.

Καλές γιορτές σε όλους… Μια ματιά γύρω μας είναι αρκετή για να κατανοήσουμε ότι όντως η πιο συνηθισμένη ευχή, η υγεία, αποτελεί ο, τι πιο σημαντικό για μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Να είστε όλοι καλά…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X