Ο Γκριν (απο)ρυθμίζει την ΑΕΚ

Γκριν: «Πρέπει να παίζω καλύτερα»
Photo Credits: INTIME

Όταν το καλοκαίρι η ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Ούκιτς και να στραφεί στην περίπτωση του Μάικ Γκριν, πίστευαν πως είχαν κάνει διάνα. Ο Αμερικανός ερχόταν από μαγική χρονιά με την Καρσίγιακα, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15.6 πόντους, συν 3.1 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ ανά παιχνίδι. Ηταν ένας παίκτης που φαινόταν πως μπορούσε να οργανώνει και να σκοράρει με την ίδια ευκολία.

Στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο 32χρονος άσος έχει κατά μέσο όρο 11 πόντους ανά παιχνίδι, 4,2 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ. Δηλαδή, χειρότερα από πέρυσι, με εξαίρεση τα ριμπάουντ. Ο Γκριν είναι σημαντικός, ειδικά στα ματς που αναλαμβάνει προσωπικές ενέργειες στο τέλος και κάνει τη διαφορά. Αλλά η ΑΕΚ θέλει περισσότερα από αυτόν. Όπως είπε και ο ίδιος, πρέπει να γίνει καλύτερος.

Αυτό που λείπει από την Ενωση είναι οργανωμένο παιχνίδι και τρόπος να έχει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Γι’ αυτό άλλωστε, σας αναφέραμε από το μεσημέρι πως υπάρχουν σκέψεις για την πιθανότητα ενίσχυσης με παίκτη που θα παίζει στις θέσεις 1 και 2, ώστε να βοηθά και τον Γκριν στο κατέβασμα της μπάλας και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X