Ακραίο που θα κάνει τη διαφορά

Οι 2+1+1 μεταγραφές της ΑΕΚ για τον Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ωρών θεωρείται για την ΑΕΚ η ολοκλήρωση των πρώτων κινήσεων ενίσχυσης για τον Ιανουάριο. Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει σχεδόν τελειώσει τη διαδικασία απόκτησης του Μασούντ από τον Πανιώνιο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι επαφές για τον Μοράν. Βέβαια, τα μεταγραφικά δεν κλείνουν εδώ, δεδομένου πως η ΑΕΚ κινείται και για την απόκτηση εξτρέμ, που θα παίζει κυρίως από αριστερά.

Τις προηγούμενες μέρες είχε δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον για τον Ερνάνι, ενώ από χθες υπήρξε σειρά δημοσιευμάτων για τον Λάζοβιτς της Τζένοα. Οι δύο παίκτες είναι στη λίστα της ΑΕΚ. Για τον Πορτογάλο τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, δεδομένου πως η Πόρτο επιθυμεί πρώτιστα τη μεταγραφή του, ενώ για τον Λάζοβιτς δεν είναι σαφές καν εάν η Τζένοα θα τον παραχωρήσει δανεικό.

Στην ΑΕΚ πάντως, έχουν πολλές ακόμα επιλογές στην ατζέντα τους και ψάχνουν την ποιοτικότερη. Εάν κλείσουν άμεσα οι προσθήκες των Μασούντ και Μοράν, στην Ενωση ξέρουν πως θα έχουν κλείσει δύο σημαντικότατα θέματα και θα έχουν χρόνο για να αναζητήσουν τον παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X