Ψάχτηκε για τον Μπρεκάλο η ΑΕΚ

Ψάχτηκε για τον Μπρεκάλο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τηλέφωνο από Γερμανία είχε πέσει καιρό. Και μην πείτε πως αυτή εδώ η εφημερίδα δεν έχει καλές πηγές στη Μπουντεσλίγκα… θα πέσει να μας πλακώσει. Μάλιστα, επειδή από εδώ θέλουμε να σας λέμε μόνο αλήθειες και επειδή το θέμα ήταν… μπόμπα ρώτησα και τον καλύτερο. Τον διευθυντή αυτής εδώ της εφημερίδας, τον Μανωλίδη. Ψάχτηκε κι αυτός για τα καλά και πλέον μπορούμε να το… ξεφουρνίσουμε. Αν και δυστυχώς τον παικταρά αυτόν μάλλον δε θα τον δούμε στα μέρη μας.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, πήγε για μεγάλο κόλπο. Τεράστιο βασικά.

Στους «κιτρινόμαυρους» ήρθε η πληροφορία πως η Βόλφσμπουργκ ζήτησε από την Στουτγκάρδη την επιστροφή του αριστερού εξτρέμ Γιόσιπ Μπρεκάλο. Αληθές. Γυρίζει. Ρώτησαν λοιπόν αν η Βόλφσμπουργκ το σκέφτεται να τον δώσει ξανά δανεικό για 6 μήνες. Η απάντηση, απ’ ότι μαθαίνω, αρνητική. Ο λόγος; Για να παίξει, διότι τραυματίστηκε ο άλλος παικταράς, ο Μπλατσικόφσκι, ο διεθνής Πολωνός.

Τι εστί Μπρεκάλο όμως; 19 ετών, Κροάτης, με 14 ματς πρωταθλήματος φέτος (στο πρώτο μισό) και 3 Κυπέλλου. Εχει 2 γκολ και μία ασίστ και βασικότατος στην Στουτγκάρδη.

Μάλιστα, είναι τέτοια η ανάγκη της Βόλφσμπουργκ να σπάσει άμεσα τον δανεισμό του που θα δώσει τη ρήτρα 1 εκατομμύριου ευρώ στην ομάδα που τον δάνεισε. Κρίμα για την ΑΕΚ. Καλή η σκέψη όμως…

Πηγή: Sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X