Νέα τιμωρία στον Χιμένεθ-Τριπλασίασε την ποινή η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!

Χιμένεθ: «Οι παίκτες έδειξαν καρδιά και ψυχή-Για τη νίκη στη Βιέννη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για 45 μέρες (15 που έχει εκτίσει και 30 με τη νέα τιμωρία) από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης απόφαση, για την χειρονομία που είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός της Ένωσης θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό (πρωτάθλημα-Κύπελλο), με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ.

Αναλυτικά η απόφαση: 

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την  έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X