Προ των πυλών ο χαφ, ψηλά στις επιλογές ο Μοράν

Προ των πυλών ο χαφ, ψηλά στις επιλογές ο Μοράν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελούσε βασική επιλογή από τη χάραξη της μεταγραφικής πολιτικής της ΑΕΚ για τον Ιανούαριο και η κατάσταση επισπεύδεται ακόμα περισσότερο, έπειτα και από το πλήγμα με τον Σιμόες. Στην Ενωση αντιλαμβάνονται πως ο μέσος που θα έρθει να ενισχύσει την ομάδα πρέπει να ενταχθεί στο ρόστερ…χθες και να είναι διαθέσιμος για τον Μανόλο Χιμένεθ, από την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τις διακοπές για τα Χριστούγεννα.

Γι’ αυτό πλέον στην ΑΕΚ σταματούν τη διαδικασία των αναζητήσεων και περνούν σε αυτές των επαφών. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, υπάρχουν δύο παίκτες που είχαν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και καιρό, ένας εκ των οποίων είναι ο Ερίκ Μοράν. Ο 26χρονος Ισπανός είναι παίκτης που αρέσει στον Χιμένεθ, μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως «οκτάρι» και θεωρείται δυνατή επιλογή.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουν υπάρξει επαφές με τη Λεγανιές για να φανεί υπό ποιες συνθήκες μπορεί να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο Μοράν. Με δεδομένο μάλιστα πως είναι πιθανό ο χαφ που θα έρθει τώρα να είναι και μια λύση μελλοντικά – με τον Γιόχανσον τα πράγματα είναι ακόμα ασαφή – είναι εύλογο πως στην Ενωση ψάχνουν να κάνουν επιλογή για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X