Τσιγκρίνσκι: «Επιτυχία για την ΑΕΚ η πρόκριση-Θα γίνει 'μάχη' με την Ντιναμό Κιέβου»

Τσιγκρίνσκι: «Επιτυχία για την ΑΕΚ η πρόκριση-Θα γίνει 'μάχη' με την Ντιναμό Κιέβου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στη φάση των «32» του Europa League θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 15/2 στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο Κίεβο.

Ο Ουκρανός αμυντικός της Ένωσης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και σχολίασε την μονομαχία των δύο ομάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα γίνει «μάχη».

«Ακόμη και πριν την κλήρωση, συζητώντας με τους συμπαίκτες μου για τους πιθανούς αντιπάλους, θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να κληρωθούμε με την Ντιναμό.  Για εμάς είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και ειδικότερα για μένα. Για την ΑΕΚ, η πρόκριση από τον όμιλο είναι ήδη μεγάλη επιτυχία και για όσα γνωρίζω, στην Ντιναμό υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Μιλώντας με κάποιους γνωρίζω ότι στην ομάδα του Κιέβου σκάφτονται πως μπορούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα της Ντνιέπρ και να φτάσουν τον τελικό. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε σοβαρή «μάχη» με την Ντιναμό», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X