Κονέ: «Πρώτοι έως το τέλος-Στα μέτρα μας η Ντιναμό Κιέβου»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κέρκυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο MVP του αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος σκόραρε ξανά μετά από 10 χρόνια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα μίλησε στη Nova, σχολιάζοντας:

«Πήγα καλά από άποψη τρεξιμάτων, θέλαμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι μετά από μεγάλες προκρίσεις η ΑΕΚ σκοντάφτει συχνά, και πιο παλιά όταν ήμουν εδώ αυτό συνέβαινε, αλλά ήμασταν σοβαροί, σκοράραμε, ελέγξαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό του παρά την κούραση. Πήραμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια, γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική, δεν θέλαμε να έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα που θα μας άφηνε εκτός κορυφής.

Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα έχει πολύ κρύο, πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ αλλά αυτά τα ματς είναι τον Φεβρουάριο, υπάρχουν δύο παιχνίδια μπροστά μας στην Ελλάδα μέσα στο 2017. Έχουμε το υλικό και πολλούς Έλληνες παίκτες, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και με την προετοιμασία που έχει γίνει, τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, του τεχνικού τιμ, θα είμαστε στους στόχους μας μέχρι τον Απρίλιο και θα τελειώσει η χρονιά όπως πρέπει.

Η Ντιναμό Κιέβου είναι στα μέτρα μας, εκεί όμως την πατάνε πάντα οι ελληνικές ομάδες. Εγώ θα ήθελα μια πιο δυνατή ομάδα για να είναι ξεκάθαρα αυτή το φαβορί. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, με τη βοήθεια του κόσμου μας στο πρώτο παιχνίδι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα πάμε στον επαναληπτικό για την πρόκριση. Συμφωνώ ότι και το 0-0 εντός έδρας είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία, η ομάδα πρέπει να μπαίνει πάντα για να κερδίζει.

Η ΑΕΚ έχει πολλούς Έλληνες και νέους παίκτες, τρέχει, κυνηγάει πάντα το γκολ, μου αρέσει ο ενθουσιασμός μέσα στα αποδυτήρια. Τα παιδιά παίρνουν πρωτοβουλίες, δεν φοβούνται, καλύπτουμε τις απουσίες του Πέτρου και του Γιάκομπ. Φανταστείτε να είχαμε και αυτούς τους παίκτες, τι επιλογές θα είχε ο προπονητής μας, ωστόσο το ρόστερ είναι δυνατό και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά για εμάς.

Θα έπρεπε να έχουμε πιο κοντά τις γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, να μην πουλάμε την μπάλα, να ελέγχουμε τον ρυθμό. Με αυτές τις ομάδες πρέπει να έχουμε υπομονή, να βγαίνουν παίκτες στα άκρα, να γίνονται σέντρες και να ψάχνουμε το γκολ, όταν συμβαίνει αυτό έρχονται νίκες με τις λιγότερο δυνατές ομάδες. Δεν είναι το ωραιότερο τέρμα της καριέρας, θυμάμαι αυτό με την Λάτσιο στο Κύπελλο Ιταλίας, νομίζω ήταν το πιο εντυπωσιακό της καριέρας μου»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X