Μέσα ξανά ο Λαμπρόπουλος, εκτός Βράνιες - Τσόσιτς

Λαμπρόπουλος: «Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος-Μας ταιριάζει το 3-5-2»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πολλά… τρελά έχει καταφέρει να κάνει ο Όγκνιεν Βράνιες. Άλλωστε ακόμα και την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έπαιζε με πρόβλημα στον ώμο. Ωστόσο ήταν αδύνατον να κάνει το… θαύμα και να τεθεί στην διάθεση του Χιμένεθ για το αυριανό ματς. Και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Ούρος Τσόσιτς. Όμως λύση για το κέντρο της άμυνας στις επιλογές του Χιμένεθ, δίνει η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο Έλληνας στόπερ είναι και πάλι πανέτοιμος και μάχιμος και όχι μόνο μπήκε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσει και στην βασική ενδεκάδα. Επίσης για μια ακόμα φορά, ο Χιμένεθ άφησε εκτός τον Ανέστη αλλά και τον τιμωρημένο Λιβάγια.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X