Φινκ: «Εξαιρετική ομάδα η ΑΕΚ»

Ομάδα 2ης κατηγορίας της Ελβετίας προσφέρει 1 εκατ. συμβόλαιο στον Φινκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον αυριανό «τελικό» με την ΑΕΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Αούστρια, Τόρστεν Φινκ. Ο τεχνικός των Αυστριακών χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα την «Ένωση» ενώ τόνισε ότι και χωρίς τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο, συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα και είμαστε το αουτσάιντερ του ομίλου μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Αούστρια χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι που έρχεται, οι φίλαθλοι καίγονται γι’ αυτό, θέλουν πολύ να το δουν Το παιχνίδι που κερδίσαμε με τη Ριέκα μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε σε αυτή τη θέση. Είναι ένας τελικός και βέβαια αυτή η νίκη θα βοηθήσει αν κερδίσουμε κι αύριο.

 Είναι πολύ σημαντικό εδώ που φτάσαμε με όλους αυτούς τους τραυματισμούς και οι νέοι παίκτες μας κέρδισαν πολλές εμπειρίες. Περιμένουμε αυτό το ματς με μεγάλη ανυπομονησία. Το οικονομικό είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του αγώνα, τα χρήματα είναι πολλά, από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ μπορεί να χάσει πάρα πολλά αν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά, ξέρουμε ότι δεν μας βοηθάει η ισοπαλία, γιατί θα σημαίνει ήττα.

Αλλά είμαι χαρούμενος που ξέρω ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ο σχηματισμός μας θα παραμείνει ίδιος με τη Σάλτσμπουργκ, όμως ίσως κάνουμε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα στο επιθετικό παιχνίδι γιατί πρέπει να κερδίσουμε.

Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να πάμε κατευθείαν στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να παίξουμε 90 λεπτά και όταν περάσει αυτός ο χρόνος να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Όπως έχει πει και ο Ότο Ρεχάγκελ, πρέπει να παίξουμε κοντρολαρισμένα επιθετικά», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο 50χρονος Γερμανός προπονητής.

Για το γεγονός ότι η Αούστρια πέρσι είχε χάσει έναν τέτοιο «τελικό» με την Βικτόρια Πλζεν: «Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνουμε κάτι καινούργιο. Δεν θέλω να γυρίζω στο παρελθόν. Και η ΑΕΚ μπορούσε να τελειώσει τα πάντα με τη Ριέκα… Τώρα και οι δύο ομάδες βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση. Μακάρι να καταφέρουμε να σκοράρουμε και αύριο στο τέλος, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια μας».

Για το αν η απουσία του Μάνταλου θα επηρεάσει τη δική του τακτική: «Δεν ξέρω αν λόγω του τραυματισμού του Μάνταλου η η ΑΕΚ άλλαξε το σύστημά της και παίζει 4-4-1-1 ή 3-5-2 που χρησιμοποιεί τις περισσότερες φορές. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά και χωρίς αυτόν η ΑΕΚ κατάφερε να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X