Χολσχάουζερ: «Υποθέτω πως θα είμαι στην Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι και δε θα φύγω τον Ιανουάριο»

Χολσχάουζερ: «Φεύγω-Θέλω να πάω σε καλύτερο πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην Αυστρία και συγκεκριμένα  στην ιστοσελίδα Laola1.at, έδωσε ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ράφαελ Χολσχάουζερ. Ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης, μίλησε για το ματς της Πέμπτης όπου έχρισε φαβορί τους «κιτρινόμαυρους» για την πρόκριση στους «32» ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς της Πέμπτης: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Όπως και να’ χει, έχουμε την τύχη στα χέρια μας και το αξίζουμε. Παίξαμε καλά απέναντι στην ΑΕΚ και τη Ριέκα, δεν συνυπολογίζω τι κάναμε στα ματς με τη Μίλαν. Θα πρέπει πάντως να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση για να κερδίσουμε την Πέμπτη. Η ΑΕΚ είναι σε καλή φόρμα και έχει δύο φορ που σκοράρουν τακτικά. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα εντός έδρας, αλλά πρέπει αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει και η κατάλληλη στιγμή είναι την Πέμπτη».

Για το μέλλον του στην Αούστρια είπε: «Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για ανανέωση, αλλά εδώ και περίπου δύο μήνες δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο. Αν η Αούστρια θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό μου, τότε εκείνη πρέπει να έρθει σε μένα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κοινό σημείο επαφής. Αποδεκτό κι αυτό. Υποθέτω πως θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα φύγω τον Ιανουάριο. Δεν θέλω κι εγώ να φύγω τώρα. Αν όμως έρθει κάποια πρόταση που ικανοποιεί όλες τις πλευρές, τότε θα τη συζητήσουμε όλοι μαζί. Πάντως έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και θα δίνω το 100% όσο φορώ τη φανέλα της Αούστρια. Το ξέρουν όλοι στην ομάδα αυτό, μπορούν να βασιστούν πάνω μου. Νιώθω καλά στην Αούστρια, η ομάδα με εμπιστεύτηκε και έχω πολλά για να την ευχαριστώ».

Για το αν προτιμάει κάποιο πρωτάθλημα  που θέλει να αγωνιστεί, δήλωσε: Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη χώρα που λέω ότι θέλω να πάω οπωσδήποτε εκεί. Σίγουρα τα χρήματα θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους. Είναι σημαντικό κι αυτό για έναν ποδοσφαιριστή, δεν μπορείς να αγνοήσεις το οικονομικό κίνητρο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X