Τσιντώτας: «Είδα τον Λιβάγια μόνο του κι έκανα το βολέ»

Τσιντώτας: «Είδα τον Λιβάγια μόνο του κι έκανα το βολέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε το 2-0 της ΑΕΚ στην Λιβαδειά, ενώ αναφέρθηκε και στην «μάχη» με τους Ανέστη και Μπάρκα.

«Έπιασα την μπάλα, σήκωσα το κεφάλι, είδα τον Λιβάια μόνο του και ήρθε το δεύτερο γκολ που μας απάλλαξε από το άγχος της νίκης», ανέφερε αρχικά στην Ωρα των Σπορ ο 24χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Αυτά είναι τα δύσκολα και πονηρά παιχνίδια και οφείλουμε να μπαίνουμε από την αρχή σοβαρά μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να τα καθαρίζουμε. Ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το αν η εμφάνισή του ήταν μια απάντηση στον Λεβαδειακό που τον είχε εκτός ομάδας για 15 μήνες επειδή δεν είχε δεχτεί την πρόταση ανανέωσης τόνισε: «Δεν βλέπω την εμφάνισή μου ως απάντηση στον Λεβαδειακό. Ό,τι συνέβη τότε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Τέλος, για την «μάχη» με Ανέστη και Μπάρκα δήλωσε: «Σίγουρα είναι ψηλός ο συναγωνισμός και αυτό είναι κάτι καλό, γιατί μας βελτιώνει και εμάς καθημερινά. Ο προπονητής είναι δίπλα μας και μας βοηθά πολύ σε καθημερινή βάση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X