10 βαθμοί με... υπογραφή Μάρκο

10 βαθμοί με... υπογραφή Μάρκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργησε να σκοράρει. Αυτό δημιουργούσε εκνευρισμό στον ίδιο και προβληματισμό στον κόσμο. Ο Μάρκο Λιβάγια τελικά πήρε… μπρος. Και από όταν πήρε, δεν έχει σταματήσει.

Στην Ελλάδα οδηγεί την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα ο Κροάτης φορ και με γκολ δίνει νίκες και βαθμούς. Γκολ με τον ΠΑΟΚ, γκολ με τον Παναθηναϊκό, γκολ με τον Πλατανιά, γκολ και στην Λιβαδειά. Εν ολίγοις 10 βαθμοί από τα… πόδια του Κροάτη killer που μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο αρχίζουν να παίρνουν… φωτιά και ως δίδυμο.

Επίσης, στην Ευρώπη σκόραρε δις στο 2-2 με την Αούστρια Βιέννης και βοήθησε πολύ στην σημαντική ισοπαλία, όπως και με τις ασίστ του και τον τρόπο που μπαίνει στο ματς και αλλάζει τον ρυθμό υπέρ της ΑΕΚ.

Αυτός είναι μέχρι σήμερα ο Μάρκο Λιβάγια… Γκολ και βαθμοί, βαθμοί και… πρωτιά. Για τον τελικό στόχο: την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X