Μόνο νίκες στο κύπελλο με τον Παναιτωλικό (VIDEO)

Μόνο νίκες στο κύπελλο με τον Παναιτωλικό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη ήταν η κλήρωση για την ΑΕΚ για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς έφερε αντιμέτωπο μια ισχυρή ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Η ιστορία των κυπελλικών αναμετρήσεων της Ενωσης με την ομάδα του Αγρινίου πάντως, δείχνει πως η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ. Βλέπετε, δύο συναπαντήματα έχουν υπάρξει μέχρι τώρα για τον θεσμό και η Ενωση μετρά ισάριθμες προκρίσεις με τρεις νίκες συνολικά και τέρματα 14-2!

Η πρώτη σύγκρουση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό μας πάει πίσω στο 1980. Στις 6 Φεβρουαρίου, η Ενωση υποδέχθηκε τους Αγρινιώτες στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μονή αναμέτρηση για τη φάση των 26 ομάδων του κυπέλλου. Η ΑΕΚ είχε υποστεί την κρυάδα με την Παναχαϊκή στον προηγούμενο γύρο – πρόκριση στην παράταση με 4-3 – και πρόσεχε. Στο 17’ προηγούνταν ήδη με 3-0, με δύο γκολ του Μπάγεβιτς και ένα του Καλαϊτζίδη. Ο Παναιτωλικός μείωσε με πέναλτι του Γάκη, αλλά με δύο γκολ ο Μαύρος καθάρισε την πρόκριση με το θριαμβευτικό 5-1.

Το επόμενο συναπάντημα, συνέβη τη σεζόν 1994-95. Για τη φάση των «16», σε διπλές αναμετρήσεις, όπως και τώρα. Πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και νίκη της ΑΕΚ με 4-1 με γκολ των Σαραβάκου, Δημητριάδη (είχε και χαμένο πέναλτι), Τσιάρτα και Κετσπάγια, με τον Παναιτωλικό να μειώνει με τον Τζαχρήστο. Στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ έκανε…παρέλαση και επικράτησε με 5-0, με τους Δημητριάδη, Σαραβάκο να χτυπούν από δύο φορές και τον Κετσπάγια να ανοίγει το σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X