Ουφάνο: "Τώρα μόνο... Αούστρια"

Ουφάνο: "Τώρα μόνο... Αούστρια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο, περισσότερο ανακούφισης που όλα πήγαν καλά και σ’ αυτό το παιχνίδι που χρειάστηκε να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Φελίπε Ουφάνο. Ο στενός συνεργάτης του Χιμένεθ, μίλησε για την ανταγωνιστικότητα της ΑΕΚ, αλλά και έδωσε το σύνθημα της… Ευρώπης.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ο αντίπαλος έπαιξε δυνατά. Ξέραμε πως αν η ομάδα έπαιζε με την ίδια δυνάμη και χρησιμοποιούσαμε και την ποιότητα, θα ερχόντουσαν τα γκολ. Είναι τρεις ακόμη βαθμοί. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Και πλέον απ’ αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης που είναι το πιο σημαντικό. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Και το πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα, φαίνεται, επειδή είναι ζωντανή και διεκδικεί και τους τρεις στόχους της».

Ενώ ο Ουφάνο ήταν καθησυχαστικός και για τον Σιμόες.

«Τον Σιμόες πρέπει να τον βοηθήσουμε. Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και κυρίως προληπτικά επιλέξαμε να τον αντικαταστήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X