Κερδίζει στην Λιβαδειά και πατάει ξανά κορυφή η ΑΕΚ! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Εμεινε... μόνη και πίσω όλοι οι άλλοι -Αποτελέσματα και βαθμολογία της Super League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν φέρει την ΑΕΚ στην 3η θέση του πρωταθλήματος με την Ένωση να θέλει έτσι σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό μόνο τη νίκη, για να πατήσει και πάλι στην κορυφή. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Λιβαδειά χωρίς τον κόσμο της, αλλά και τους Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον Σέρχιο Αραούχο, που εξέτισε ποινή του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Λόπες, στο κέντρο τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, στα άκρα τους Λάζαρο, Μπακασέτα και στην επίθεση τους Λιβάγια, Αραούχο.

Το ματς της Λιβαδειάς ξεκινά στις 19:30 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, που θα καλύψει το παιχνίδι με γραπτo live και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X