Η διαχείριση του Ανέστη και ο παράγοντας Ευρώπη

Ανέστης: «Μεγάλη νίκη, να συνεχίσουμε έτσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Ανέστης έμεινε εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με το μήνυμα του Μανόλο Χιμένεθ προς τον Έλληνα τερματοφύλακα να είναι σαφές. Ο Ανέστης δείχνει να μπαίνει τη δεδομένη στιγμή στον πάγο, προφανώς λόγω της εξέλιξης που… δεν έρχεται, αναφορικά με το συμβόλαιό του. Με τον Χιμένεθ να τον περνά στην 3η θέση της… κατάταξης των τερματοφυλάκων. Υπολογίζοντας στους Μπάρκα και Τσιντώτα.

Βεβαίως η εν λόγω απόφαση του Ισπανού τεχνικού, έχει ένα ρίσκο. Κυρίως, λόγω του ματς της Πέμπτης στη Βιέννη. Μιας και ο Μπάρκας δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και μένει επί της ουσίας μονάχα η επιλογή του Τσιντώτα. Που δεν έχει καταγράψει παρά ελάχιστες συμμετοχές. Εκτός αν για την Πέμπτη, στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ για φέτος, επιλεγεί ο Ανέστης. Κάτι που πάλι εμπεριέχει ρίσκο, μιας και ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στον πάγκο τις τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα σε μια… περίεργη ψυχολογική κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X