Φινάλε με τον Πατίτο!

Με τον Πατίτο η ΑΕΚ δεν είχε στρατηγική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα ξημερώματα, το enwsi.gr σας αποκάλυψε πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με τον Πατίτο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα από την ΑΕΚ, που ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα πως επί της ουσίας υπάρχει συμφωνία για λύση του συμβολαίου του Αργεντινού. Βέβαια, επισήμως δεν μπορούν να υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς δεν υπάρχει υπογραφή της λύσης του συμβολαίου του από την πλευρά του παίκτη.

Ηδη πάντως, στον ποδοσφαιριστή έχει δοθεί άδεια και δεν θα είναι σήμερα (και για τις επόμενες μέρες) στην προπόνηση. Μόλις επιστρέψει, αναμένεται να πέσουν υπογραφές στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας για να αποχωρήσει και τυπικά.

Ο Πατίτο βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΑΕΚ για τις τελικές συζητήσεις και όταν όλα είναι έτοιμα θα μπουν και οι υπογραφές. Στο μεταξύ έχει πάρει άδεια, γιατί δεν έχει νόημα να προπονείται. Ετσι, τα Σπάτα τα έχει στην ουσία αποχαιρετίσει. Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα τελειώσει και τυπικά, αλλά μέχρι τότε ο Αργεντινός έχει άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X