Κερδίζει την ευκαιρία ο Γιούσης

Κερδίζει την ευκαιρία ο Γιούσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγινε το πρόσωπο της ημέρας με το μαγικό ντεμπούτο του στην Καλλιθέα. Σκόραρε δύο φορές, είχε φοβερή παρουσία, παίζοντας τόσο ως δεύτερος επιθετικός, όσο και ως δεξιός εξτρέμ. Ο Χρήστος Γιούσης μπήκε ξαφνικά στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της ΑΕΚ, αλλά το σημαντικό είναι πως έχει καλές πιθανότητες να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Οχι βέβαια βασικός σε ματς που “καίνε”, αλλά με συμμετοχές σε αποστολές της πρώτης ομάδας.

Ο Χιμένεθ βλέπει πολύ θετικά τον “Τζούσι”, όπως τον…βάφτισε από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Με δεδομένο μάλιστα πως δεν έχει επιλογές στα άκρα της επίθεσης, ο Γιούσης θα έχει ολοένα και πιο αυξημένο ρόλο στην πρώτη ομάδα. Ετσι και αλλιώς, είναι παιδί με σπουδαίες προοπτικές, τις οποίες η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευθεί και να μη χάσει στην πορεία.

Ηδη, πολύ πιο “σταθερός” σε αποστολές είναι ο Βλαχομήτρος. Που μπορεί να απέτυχε το πείραμα για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ χαφ, αλλά είναι παίκτης που αρέσει στον τεχνικό της ΑΕΚ και θεωρεί πως μπορεί να του δώσει λύσεις στην πορεία της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X