Στην εξίσωση και ο Τζανετόπουλος

Στην εξίσωση και ο Τζανετόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στον Κονέ, έκλεψε την παράσταση ο Γιούσης, αλλά υπήρχε και ακόμα ένας παίκτης που έκανε το δικό του βήμα. Ο λόγος για τον Ανταμ Τζανετόπουλο, που δοκιμάστηκε εκ νέου από τον Χιμένεθ ως αμυντικό χαφ και ήταν εξαιρετικός. Πολύ καλύτερος μάλιστα από το αντίστοιχο διάστημα, όπου έπαιξε ως στόπερ. Εκεί έκανε το πέναλτι, έδειξε να μην έχει καλό επίπεδο συνεργασίας στην τριάδα με Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσο.

Είναι σημαντικό πως ο “Τζάνε” επιστρέφει στην εξίσωση της ΑΕΚ. Σε μια περίοδο που υπάρχει “λειψανδρία” στον άξονα με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς σημαντικών παικτών, ο Τζανετόπουλος δείχνει πως μπορεί να αποτελεί λύση. Παίκτης με ικανότητα να κατεβάζει την μπάλα, να μοιράζει σωστά και κάθετα το παιχνίδι, να διαβάζει τον αγώνα και να καλύπτει το χάντικαπ της ταχύτητας.

Ο Χιμένεθ δεν είχε στις πρώτες επιλογές του τον Τζανετόπουλο, κυρίως λόγω της έλλειψης ταχύτητας. Ωστόσο, τόσο στο ματς με τη Μίλαν – όπου βγήκε από τον…καταψύκτη και στάθηκε περίφημα – όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο 22χρονος μέσος έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X