Πατίτο τέλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσε να αποτελεί και το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “διαζυγίου”. Από την περασμένη άνοιξη, ο Πατίτο Ροντρίγκες είναι φευγάτος από την ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ δεν τον χρησιμοποίησε στο φινάλε της περυσινής σεζόν κρίνοντας πως έχει χαλάσει το μυαλό του και ψάχνεται για να φύγει και να πάει στο Μεξικό. Τότε, λεγόταν πως είχε βρει εντυπωσιακά μεγάλο συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ δεν υπήρχε μεγάλη πρεμούρα για να μείνει, λόγω του υψηλού κόστους – δυσανάλογου με την προσφορά του – για να παραμείνει.

Τελικά ο Πατίτο έμεινε. Με τα ζόρια, όπως φρόντισε να δείξει από την περίοδο της προετοιμασίας, ρίχνοντας βέλη – που μετά μάζεψε – εντός ομάδας. Οι ελπίδες που υπήρχαν πως η κατάσταση θα εξισορροπούνταν και πως στη δεύτερη χρονιά του (όπως αρκετοί Λατινοαμερικάνοι) θα ήταν καλύτερος, αποδείχθηκαν φρούδες. Στα τέλη του καλοκαιριού ήρθαν και τα σενάρια για ενδιαφέρον από την Αυστραλία, που έμειναν…σενάρια.

Ο Πατίτο έμεινε στην ΑΕΚ με παχυλό συμβόλαιο που αγγίζει τις 600.000 ευρώ. Επαιξε στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ, μπήκε αλλαγή στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, αλλά έκτοτε αγνοείται με ολιγόλεπτες συμμετοχές. Ακόμα και στην Καλλιθέα, όπου έπαιξαν σχεδόν όλοι που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, ο Αργεντινός έμεινε στον πάγκο. Και είναι πλέον αναγκαίο και για τις δύο πλευρές, να βρεθει φόρμουλα για αποχώρηση του τον Ιανουάριο, ώστε η ΑΕΚ να μειώσει κόστος και εκείνος να παίξει ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X