Οι 2+1+1 μεταγραφές της ΑΕΚ για τον Γενάρη

Οι 2+1+1 μεταγραφές της ΑΕΚ για τον Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος για την ΑΕΚ ξεκίνησε και…επίσημα, με τις δημόσιες αναφορές του Μανόλο Χιμένεθ για τις μεταγραφικές προτεραιότητες ενόψει Ιανουαρίου. “Με βάση τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να χρειαστούμε δύο μεταγραφές. Αλλά έχει προκύψει ο τραυματισμός του Μάνταλου και του Γιόχανσον και αν θέλουμε η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική θα χρειαστούμε δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις και ίσως καναδυο ποδοσφαιριστές ακόμα”, είπε νωρίτερα ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Οπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, αυτό μεταφράζεται στην αναγκαιότητα απόκτησης αριστερού εξτρέμ και ενός “εξαροκταριού”, που θα είναι οι δυνατές κινήσεις και θα προορίζονται για την κάλυψη των κενών που άφησαν οι δύο τραυματισμοί. Πέραν αυτών των δύο κινήσεων, η ΑΕΚ ψάχνει για μια εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον Λόπες και ανάλογα με τον βαθμό προσαρμογής, αλλά και τον ρόλο που θα έχει τελικά ο Κονέ, ενδεχομένως μια προσθήκη ακόμα στη μεσαία γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X