Μοναδικό επίτευγμα από τον μέγα Λιβάγια!

Ας το πάρει σπίτι του, MVP και πάλι ο Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Με το τρίτο σερί βραβείο MVP , γίνεται ο πρώτος παίκτης της «Ένωσης» μετά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία που καταφέρνει αυτό το επίτευγμα. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, τη σεζόν 2015-2016, είχε κατακτήσει τρία σερί βραβεία αλλά ήταν για την κατηγορία best goal.

Επίσης, σε σχέση με τους έντεκα ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που στη διάρκεια της τριετίας έχουν κατακτήσει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, o Κροάτης επιθετικός είναι ο μοναδικός που το έχει πάρει στα χέρια του περισσότερες από μία φορά!

Στον πίνακα των συνολικών βραβείων από τη Super League σε ποδοσφαιριστές της ομάδας o 24χρονος φορ ανέβηκε ήδη στη δεύτερη θέση με τρία βραβεία πίσω από τα τέσσερα του Μπαρμπόσα (όλα ως Best Goal) και πάνω από τους Μπουονανότε, Βάργκας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο που έχουν από δυο (με ταυτόχρονη ανάδειξη σε MVP και Βest Goal την ίδια αγωνιστική).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X