Μάνατζερ Μοχτάρ: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ»

Μάνατζερ Μοχτάρ: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιουνές Μοχτάρ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, για την θέση του αριστερού εξτρέμ στην οποία έχουν αποφασίσει στην Ενωση να κινηθούν.

O 26χρονος Μαροκινός ακραίος της Τσβόλε βρίσκεται στα report της Ενωσης για την θέση του αριστερού εξτρέμ και η «LiveSport» επικοινώνησε με τον ατζέντη του ο οποίος επιβεβαίωσε το… φλερτ από πλευράς ΑΕΚ μέσω τρίτων. «Ναι, μπορώ να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Μέσω μάνατζερ ρώτησαν για τον Γιουνές, μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου. Ο Μοχτάρ μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα, παίζει περισσότερο δεξιά, ενώ μπορεί και ως ελεύθερος επιθετικός. Αυτη την στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει επίσημη προσφορά της ΑΕΚ. Ο παίκτης ανήκει στην Τσβόλε και αν η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο πρέπει να πληρώσει. Δεν το βλέπω πιθανό για τον Ιανουάριο. Για το καλοκαίρι θα δούμε όταν θα είναι ελεύθερος καθώς θα ενδιαφερθούν και άλλα clubs» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος μάνατζερ Κανκούτ Ερκάν.

Πηγή: LiveSport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X