Τα σκέφτεται... όλα ο Χιμένεθ

Eντονη λογομαχία Χιμένεθ-Βράνιες στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι να καταλήξει οριστικά στις επιλογές του και για το σχήμα και για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, ο Μανόλο Χιμένεθ τα σκέφτεται όλα. Και τα περισσότερα, τα δοκίμασε κιόλας στην τελευταία προπόνηση. Τουλάχιστον ως προς το σχήμα. Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε επί χόρτου και το 4-4-1-1, αλλά και το 3-5-2. Όμως πιο πολύ το σχήμα με την τετράδα στην άμυνα, καθώς αυτό φαίνεται να έχει και προβάδισμα στο μυαλό του. Με τον Λιβάγια στην κορυφή, τον Μπακασέτα σε ρόλο ελεύθερο, τον Λάζαρο με τον Λόπες στα δυο άκρα της επίθεσης, τον Μπακάκη και τον Γκάλο στα άκρα της άμυνας, τον Αϊντάρεβιτς δίπλα στον Γαλανόπουλο στα αμυντικά χαφ και τον Τσόσιτς με τον Βράνιες στα στόπερ. Η εκδοχή με την τριάδα στην άμυνα, έχει τον Τσιγκρίνσκι στο βασικό σχήμα και τον Μπακάκη εκτός.

Πάντως ο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του και την προοπτική να παίξει ο Κονέ σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον Λιβάγια. Αλλά και ο Πατίτο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ αντί του Λόπες. Έστω και αν αυτά τα δυο υπάρχουν μόνο ως σκέψη επί χάρτου και όχι ως δοκιμή επί χόρτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X