«Κιτρινίζει» η Βιέννη-Ήδη 1.000 εισιτήρια έχουν φύγει για τον «τελικό» με την Αούστρια

Η ΑΕΚ, μετά το 2-2 με την Ριέκα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στη φάση των «32» του Europa League και όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη (7/12), με την Ένωση να θέλει βαθμό ή βαθμούς για να προχωρήσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια.

Για τον «τελικό» της Βιέννης, η ΠΑΕ έχει προμηθευτεί 2500 εισιτήρια, ωστόσο με βάση τον ρυθμό προπώλησης και τη σημασία του αγώνα που έχει πάρει πλέον το παιχνίδι, ενδέχεται να βρεθούν περισσότεροι Ενωσίτες. Καθώς, ήδη μέχρι σήμερα το πρωί έχουν κάνει «φτερά» 1000 εισιτήρια και όσο περνούν οι μέρες η ζήτηση θα αυξάνεται.

Ωστόσο, πέρα από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, προέχει και ο αγώνας της Δευτέρας με τον Πλατανιά. Η προπώληση των εισιτήριων είναι πολύ σημαντική, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες των καταστροφών της Δυτικής Αττικής.

Θυμίζουμε την ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια με την Αούστρια

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, που θα ταξιδέψουν στη Βιέννη για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στη Αούστρια, ότι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ως εξής:

Την Τρίτη 14/11 και την Τετάρτη 15/11 δικαίωμα αγοράς θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου όλοι οι φίλαθλοί μας, από το Τμήμα Εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων – καθημερινές από τις 10:00 έως τις 17:00), προσκομίζοντας για κάθε εισιτήριο τα εξής στοιχεία:

•              Ονοματεπώνυμο
•              Ημερομηνία γέννησης
•              Τόπος γέννησης

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εκτός Αθηνών για τις δύο πρώτες μέρες, Τρίτη 14/11 και Τετάρτη 15/11 και οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας από Πέμπτη 16/11 θα πρέπει να κάνουν τις κρατήσεις τους ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥμέσω του τηλεφωνικού αριθμού 800-100-2121 από σταθερά και 210-6855830 από κινητά τηλέφωνα (καθημερινές από τις 09:45 έως τις 17:15) αναφέροντας για κάθε εισιτήριο τα στοιχεία, που προαναφέρθηκαν και πληρώνοντας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

5102-075089-479
ΙΒΑΝ: GR4001721020005102075089479
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ
SWIFT BIC: PIRBGRAA

αναγράφοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους και το λεκτικό AUSTRIA-ΑΕΚ (παράδειγμα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ AUSTRIA-ΑΕΚ).

Η παραλαβή των εισιτηρίων (για όσους τα αγοράσουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης) θα γίνει στη Βιέννη με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου για κάθε φίλαθλο.

Το σημείο στο οποίο  θα γίνει η παραλαβή των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μία βδομάδα πριν τον αγώνα.

-Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 25 €

Σημειώνουμε πως κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήρια του αγώνα εκτός από το GS Travel.

Τέλος ενημερώνουμε πως σε κανένα φίλαθλο χωρίς εισιτήριο δεν θα επιτραπεί από την Αυστριακή αστυνομία να πλησιάσει το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο μαζί με το εισιτήριο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X