"Φτιαγμένοι" να το... τελειώσουν από την Πέμπτη

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το πρωτάθλημα είναι ένας τεράστιος στόχος. Είναι για τους πάντες μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, ακριβώς όπως το είπε ο Όγκνιεν Βράνιες, μιλώντας χθες στην Ώρα των Σπορ. Όμως και η υπόθεση Ευρώπη, συνιστά μεγάλη πρόκληση. Και μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν καλά, πως έχουν πλέον στα πόδια τους μια τεράστια ευκαιρία, να συνεχίσουν την φετινή περιπέτεια και μετά τον Γενάρη. Κάτι που συνιστά, για περισσότερους από έναν λόγους, μια τεράστια υπόθεση αλλά και επιτυχία.

Η ΑΕΚ έχει την Πέμπτη και στο ματς με την Ριέκα, μια τεράστια ευκαιρία να “κλειδώσει” με νίκη την πρόκριση. Και να πάει αδιάφορη και για τουρισμό την τελευταία αγωνιστική στη Βιέννη. Αυτή η ευκαιρία, δίνει και ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες. Ήδη από την χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα, εκείνο έβγαινε από τις συζητήσεις των “κιτρινόμαυρων”, ήταν ενδεικτικό των διαθέσεων. “Να τελειώνουμε από τώρα την πρόκριση”. Αυτή ήταν και είναι η κυρίαρχη άποψη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Δεν θέλει κανείς να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, ούτε να ρισκάρει να περιμένει το τελευταίο ματς στη Βιέννη. Από την στιγμή που η νίκη απέναντι στη Ριέκα “κλειδώνει” την πρόκριση, αυτό το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό στο μυαλό των “κιτρινόμαυρων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X