Τεχνικός διευθυντής Αούστρια: «Θα έχουμε το μυαλό μας στο ΟΑΚΑ»

Θα κλάψουνε μανούλες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός διευθυντής της Αούστρια Βιέννης, Μάρκος Κράτσμερ, παραδέχθηκε ότι την ώρα που η ομάδα του θα παίζει με τη Μίλαν, το ενδιαφέρον της θα είναι στο ΑΕΚ-Ριέκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Αούστρια:«Όλα είναι πιθανά μετά το μεγάλο ματς με την Ριέκα. Παρ’ όλα αυτά, οι ελπίδες θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ριέκα».

Για τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν: «Αν παίξουμε με την Μίλαν όπως κόντρα στη Ριέκα τότε θα έχουμε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στην ΑΕΚ. Θα είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν υπάρχει αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας: «Φυσικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα δύσκολη γκρουπ. Η ΑΕΚ και η Ριέκα προέρχονται από τα προκριματικά του Champions League ενώ και η Μίλαν έχει επενδύσει 220 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στη Μίλαν και θα έχουμε το ενδιαφέρον μας στραμμένο στην Αθήνα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X