Βγαίνουν τα εισιτήρια για Πλατανιά με σκοπό ιερό

Ο συγκλονιστικός κόσμος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων στην ΑΕΚ να βρίσκεται στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης με τη Ριέκα. Όμως το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πλατανιά, αποτελεί μια ξεχωριστή υπόθεση και ένα μεγάλο στοίχημα. Στην ΑΕΚ θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για να μπορέσουν να στηρίξουν τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Και οι πρώτοι που έχουν αυτή την επιθυμία και αυτό τον στόχο, είναι οι οπαδοί της Ένωσης, που έχουν ανταποκριθεί από την πρώτη στιγμή στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Γι αυτό και η ΑΕΚ ήδη από αύριο θα βγάλει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια. Ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλες, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα.

Η γενική είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ. Όμως υπάρχει η σκέψη στην θύρα 29 και την VIP, να υπάρξει ακριβότερη τιμή, προκειμένου κάποιος που έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση, να προσφέρει περισσότερα. Δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου ΑΕΚ για το παιχνίδι, ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν καν τα εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης έχουν γίνει επαφές μ’ όλους τους ιδιώτες που εμπλέκονται με την διαδικασία διοργάνωσης του παιχνιδιού, προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να αυξηθεί το ποσό που θα πάει στους πλημμυροπαθείς. Ενώ έχουν σταλεί και επιστολές σ’ όλους τους χορηγούς της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να συνεισφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X