Όλοι μέσα για τον "τελικό" με την Ριέκα

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Πέμπτη έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς με νίκη -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα «σφραγίσει» την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League και όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θέλει να ζήσει στιγμές του παρελθόντος.

Την κρισιμότητα του αγώνα την γνωρίζουν πολύ καλά Μανόλο Χιμένεθ και ποδοσφαιριστές και θεωρείται βέβαιο πως θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε ένα ΟΑΚΑ που θα «καίει» από τους Ενωσίτες.

Ο Ισπανός τεχνικός, εκτός των σοβαρών απουσιών (Μάνταλου-Γιόχανσον) και του Λαμπρόπουλου που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, θα έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς άπαντες προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 19.00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του αγώνα με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου (22.05) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X